Σχετικά με εμάς

MALTEZOS NURSE FOR YOU

Η εταιρεία MALTEZOS Nurse for You ιδρύθηκε το 2018 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας και συγκεκριμένα της κατ’ οίκον νοσηλευτικής φροντίδας από το 2014.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα νοσηλευτικών και ιατρικών υπηρεσιών, παρέχοντας πρωτοβάθμια φροντίδα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Η νέα τάση της κατ’ οίκον νοσηλείας βρίσκει διεθνώς ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές αφού τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι πολλά και ποικίλαν. Πρόκειται για το φιλικότερο μοντέλο πρωτοβάθμιας φροντίδας, διευκολύνοντας ταυτόχρονα την ανάρρωση του πάσχοντα αφού πολλές από τις ασθένειες αντιμετωπίζονται γρήγορα στον χώρο διαμονής του ασθενούς, ο οποίος συνεπώς δεν χρειάζεται να μεταβαίνει σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Επιπλέον, με την επιλογή της κατ’ οίκον νοσηλείας, μειώνονται οι χρονοβόρες διαδικασίες στα ιατρικά κέντρα, παρέχεται στον ασθενή καλύτερη ψυχολογική υποστήριξη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους συγγενείς του οι οποίοι βλέπουν τον δικό τους άνθρωπο όποτε επιθυμούν.

Το άρτια καταρτισμένο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της εταιρείας μας παρέχει υψηλού επιπέδου φροντίδα μέσα από ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, ενώ διευκολύνει και εξομαλύνει τον δρόμο της αποθεραπείας και αυτοσυντήρησης.

Εφημερεύουμε 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο και εγγυόμαστε πολυεπίπεδη στήριξη στους ασθενείς, ολιστική προσέγγιση, αποδοτικότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.